Регістрація | Вхід
Субота, 18.05.2024,

Комунальний позашкільний навчальний заклад

м. Кременчук
Меню сайту
Обьявления
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 »

День народження Т.Г.Шевченка вшанували в Об`єднанні низкою заходів. «Кобзареве слово не вмре, не загине» лунали в клубах «Веселка», «Дніпро», «Вікторія», «Сузір`я», «Фортуна», «Дивограй», «Реал». Метою проведення програм було поглиблення знань дітей про життєвий шлях та творчі надбання Т.Шевченка. Діти читали улюблені вірші Тараса Шевченка, згадували його життєвий шлях, розгадували ребуси, головоломки,вікторини – усе за творчістю поета.
Вихованці клубів «Пошук» та «Старт» виявили бажання продемонструвати свої ораторські та літературні здібності, прийнявши участь у міському конкурсі на краще читання вірщів Т.Г.Шевченка «Шлях до Тараса». Діти здивували присутніх акторською майстерністю, здатністю викликати сильні емоції та почуття у глядачів.
Заходи були спрямовані на виховання любові до рідної мови, скарбів поетичного слова, та шанобливого ставлення до літературної та мистецької спадщини Великого Кобзаря.



 

Переглядів: 346 | Додав: Angelic1989 | Дата: 11.03.2015 | Коментарі (0)

Вже багато років наші педагоги та керівники гуртків тісно співпрацюють з бібліотеками міста. Двічі на рік проходять виставки кращих робіт гуртківців у центральній бібліотеці імені Торубари.
У жовтні 2014 року традицію робити окрему виставку вихованців гуртка, започаткувала керівник гуртка образотворчого мистецтва "Барви" - Каратаєва Т.М. Цю ідею підтримала керівник гуртка "Різнобарв`я" Домащенко А.В., яка готує презентувати роботи вихованців вже 16 березня 2015 року. Готується перейняти "естафету" Андрущенко Т.А. - педагог - організатор клубу "Вікторія"та керівник гуртка прикладного мистецтва "Природа і фантазія".
Клуб "Прометей" (педагог - організатор Кабанова А.А., та керівник гуртка Сокур О.П.) співпрацюють з філією № 9 бібліотеки для дорослих. Проводять спільні заходи, виставки робіт вихованців клубу, майстеркласи (бісероплетіння, писанкарство)
Декілька років поспіль клуби "Промінь" та "Джерельце" проводять виставки робіт у філії № 4 дитячої бібліотеки. 10 березня 2015 року Плужник Д.М. та Рогожина Л.О. презентують роботи у залі мистецтв.
Ми сподіваємось на плідну співпрацю з бібліотеками у подальшому.



Переглядів: 332 | Додав: Angelic1989 | Дата: 03.03.2015 | Коментарі (0)

Протягом тижня я, як методист позашкільного навчального закладу, поповнювала багаж знань, вражень та емоцій на курсах підвищення кваліфікації педагогічних працівників у Національному еколого-натуралістичному центрі м. Києва. Я отримала чудову можливість поспілкуватися з колегами, поділитися напрацюваннями, зануритися у досвід роботи позашкільників України, адже географія слухачів курсів була від Закарпатської до Луганської областей. Ми не лише прослухали курс лекцій, взяли участь у тренінгах та ділових іграх, ознайомились із творчими здобутками педколективу НЕНЦ, а й відвідали музей популярної науки і техніки «Експериментаніум», поринули у творчі будні вихованців Київського палацу дітей та юнацтва,.
Під час обміну досвідом, обговорюючи стан позашкільної освіти, наші колеги були приємно вражені фактом існування у нашому місті клубів за місцем проживання у такій кількості і з таким розгалуженням (охопленням усіх мікрорайонів), підтримкою міської влади нашої діяльності.
Тиждень перебування у столиці злетів як одна мить – вільного часу не було ні хвилинки: після навчальних занять поспішали з колегами помандрувати вечірнім Києвом – на Андріївський узвіз, Хрещатик, Софійську площу, Києво-Печерську Лавру і, звичайно ж, у Молодий академічний театр на прем’єру вистави «Зачарований».
Приємних вражень та емоцій – не злічити і не описати, а скільки ще залишилося поза увагою! Тож зустрічаємо весну з надією на мирне життя та можливістю ще неодноразово відвідати чарівні куточки Києва та інших міст нашої країни.
 

Нестеренко Т.В., методист ОДЮК


 

Переглядів: 353 | Додав: Angelic1989 | Дата: 27.02.2015 | Коментарі (0)

Вихованка гуртка образотворчого мистецтва «Барви» Віннік Дар’я (керівник Каратаєва Т.М.) вдало представила Об’єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання на обласному конкурсі образотворчого мистецтва серед вихованців позашкільних навчальних закладів «Барвисте перевесло». Робота нашої талановитої дівчинки зайняла 1 місце.
Танок квітів, а такою була тема конкурсу, зображений у вирі сьогоднішніх подій. Маки – символ захисників, які проливають кров за рідну Україну. Майорять маки, на зміну одним піднімаються інші. А над ними сходить сонце і обіймає їх крилами ангел-охоронець – птах миру.
«Я вірю, що сонце засяє, розжене морок, і маки квітнутимуть у високих житах під мирним голубим небом», - так юна художниця представила свою роботу журі.
Вітаємо Дар’ю та її керівника Каратаєву Т.М. з перемогою. Пишаємося талановитими вихованцями та педагогами Об’єднання і зичимо їм нових творчих звершень!

 

 

Переглядів: 312 | Додав: Angelic1989 | Дата: 26.02.2015 | Коментарі (0)

 25 лютого в Об`єднанні дитячо – юнацьких клубів відбулось засідання обласного методичного об`єднання педагогів декоративно – ужиткового та образотворчого мистецтва позашкільних навчальних закладів. Учасників семінару привітала начальник управління у справах сім`ї дітей та молоді виконавчого комітету кременчуцької міської ради Ольга Петрівна Усанова. В гості до кременчуцьких майстринь завітали колеги з різних куточків Полтавщини. Головна тема зустрічі – «Соціально - педагогічні аспекти організації роботи з дітьми з особливими потребами у позашкільному закладі». Велику зацікавленість викликала доповідь та відеопрезентації Каратаєвої Т.М. , керівника гуртка обр. Мистецтва «Барви», щодо досвіду роботи педагогів ОДЮКу в цьому напрямку.
Каратаєва Т.М., Горішня Н.М., Сокур О.П, Фокіна М.А., визнані майстрині рукоділля Об`єднання, із задоволенням презентували гостям власний досвід роботи на майстер – класах з «Петриківського розпису на тканинній основі» та «Крейзі - квілту» . Учасники семінару мали можливість власноручно розписати весняну пташку та проявити фантазію в апсайклінгу - мистецтву перетворення залишкових дрібниць в гарні, цікаві, корисні речі.
Каратаєва Т.М. запросила гостей до клубу «Сатурн» відвідати виставку робіт юного дарування, вихованки гуртка образотворчого мистецтва «Барви» Ядрич Насті. Дивує різноманіття технік, якими володіє дівчина. Це і розпис по склу вітражними фарбами, вироби з солоного тіста, живопис, графіка. Гостинно зустрів учасників семінару клуб «Гармонія», в якому Каратаєва Т.М навчає дітей мистецтву малювання.
Родзинкою семінару була виставка робіт вихованців та керівників гуртків декоративно – ужиткового та образотворчого мистецтва, яка стала своєрідним звітом перед колегами позашкільних закладів Полтавщини щодо можливостей та творчих здобутків педагогів Об`єднання.

 









Переглядів: 292 | Додав: Angelic1989 | Дата: 25.02.2015 | Коментарі (0)

Переглядів: 286 | Додав: Angelic1989 | Дата: 16.02.2015 | Коментарі (0)

Вхід на сайт

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Аудіоплеєр