Регістрація | Вхід
Понеділок, 06.05.2024,

Комунальний позашкільний навчальний заклад

м. Кременчук
Меню сайту
Обьявления
« 1 2 3 4 ... 8 9 »
Сьогодні у міськвиконкомі відбулось підведення підсумків щодо відзначення Міжнародного дня Миру. Кожного року до цього свята в Кременчуці проводиться низка заходів. В цьому році це був "Тиждень Миру". В рамках цього проекту , КП "КременчукІнвест" спільно з педагогами Об`єднання, провели один із них - "День Миру в Кременчуці". Захід пройшов на високому рівні, а родзинкою свята став майстер-клас з індонезійських танців, якийособисто провела Посол Індонезії в Україні пані Нінік Кун Нар`яті, та майстер-клас по грі на національному інструменті - ангклунгу, який проводив представник Посольства Агус Просетьйо.
Перший заступник міського голови Віктор Калашник подякував всім, хто взяв участь у підготовці та проведенні заходів, та вручив Грамоти виконкому представникам навчальних та позашкільних закладів, серед яких були і працівники Об`єднання.

Грамотою виконкому нагородили:

І.О. Опритову - директора Об`єднання дитячо-юнацьких клубів;

К.В. Шарову - педагога-організатора клубу "Орхідея";

Н.М. Горішню - керівника гуртка "Природа і фантазія";

Н.М. Чіпіль - педагога-організатора клубу "Меркурій";

А.І. Погоду - завідувача організаційно-масового відділу;

Х.З. Іноятова - керівника гуртка ЗФП "Айкідо";

С.О. Остапенко - керівника гуртка "Фітнес-аеробіка";

А.В. Домащенко - керівник гуртка "Різнобарв`я";

Т.А. Світову - педагога-організатора клубу "Реал".

Дякуємо нашим активістам за участь у міських заходах!



Переглядів: 313 | Додав: Angelic1989 | Дата: 22.10.2015 | Коментарі (0)

З 16 по 18 жовтня 2015 року у 169-му навчальному центрі «Десна», що на Київщині, відбулась військово-спортивна гра «Патріот» та польові збори серед 28-ми команд клубів юних десантників з усіх міст України.
Курсанти клубу «Гвардія», Об`єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання м. Кременчука, показали найкращі результати в декількох змаганнях. Герцик Костянтин – найкращий у вогневій підготовці та нормативі зборки-розборки автомата; разом з Лиманом Олександром хлопці були неперевершені в проходженні психологічної смуги перешкод на тропі розвідника. Професійні військові розвідники показали результат гірший, ніж наші «десантники». Крім всього, курсанти проходили медичну та саперно-інженерну підготовку, змагались у метанні учбово-імітаційних гранат, стрільбі з автомату.
Особливо запам`ятався всім 27-ми кілометровий нічний розвідувальний марш-кидок у повній військовій викладці. Складно було навіть військовим-інструкторам, але наші – витримали, перемогли всіх суперників!
Як завжди, команда клубу юних десантників «Гвардія» привезла додому дипломи і грамоти. З нетерпінням очікують хлопці нових змагань, вірять в свої перемоги!






Переглядів: 320 | Додав: Angelic1989 | Дата: 20.10.2015 | Коментарі (0)

Про шахи мало кажуть по телевізору, радіо, мало пишуть у газетах. І мало хто знає, що наші спортсмени дістають грандіозні перемоги в цьому виді спорту.
З 17 по 20 жовтня 2015 р. на базі профілакторію «Івушка» (с.Омельник) відбувся Чемпіонат Полтавської області з шахів серед хлопців та дівчат віком до 12 та 14 років.
В Чемпіонаті взяли участь 35 інтелектуалів з міст Кременчука, Полтави, Лубен, Миргорода, Комсомольська, смт. Решетилівка.
Юні гросмейстери Об`єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання, гуртка «Шахи» (керівник Дружинін М.М.) показали гарні результати, впевнено перемагали суперників, спокійно аналізуючи та прораховуючи різні ситуації.
Серед хлопців до 14 років І місце одержав Максим Вієт (гурток «Шахи»; клуб «Дебют»); він завоював право взяти участь у Чемпіонаті України в листопаді 2015 р. в м. Миколаїв. ІІІ місце посів Василь Василенко (гурток «Шахи»; клуб «Дебют»).
В групі дівчат до 14 років своїм гострим розумом та кмітливістю виборола ІІ місце найрозумніша шахістка гуртка «Шахи» - Олександра Корнієнко.
Переможці змагань, тренери та батьки вдячні Федерації шахів м. Кременчука, адміністрації УКРТАТНАФТА та профілакторію «Івушка» за сприяння в проведенні Чемпіонату з шахів в Кременчуці та Полтавській області.
Якщо у вас є бажання навчатись логічно мислити, розв`язувати складні математичні задачі – запрошуємо до клубу «Дебют» (вул. Перемоги, 24)






Переглядів: 265 | Додав: Angelic1989 | Дата: 20.10.2015 | Коментарі (0)

Завершився турнір з міні-футболу серед дворових команд «Шалений м’яч» серед вихованців Об’єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання 2002-2004 р.н. Турнір присвячувався Дню міста, організаторами турніру були педагоги Об’єднання та … «Спорт для всіх».
Протягом місяця 10 команд змагалися за вихід у фінал. 29 вересня на футбольному полі ДЮСШ № 2 відбулися фінальні ігри. Учасниками фіналу стали команди «Мрія», «Пошук», «Прометей», «Старт» (педагоги Коба Г.О., Гриціва Т.О., Григор’єв С.В., Довгий С.В., Тютюнник Л.М.).
У запеклій спортивній боротьбі виявилися переможці – команда «Мрія». Трішки поступилась фаворитам змагань і виборола друге місце команда «Прометей», на третьому – «Старт».
Під час ігор спекотно було не лише на полі, а й серед вболівальників, які активно підтримували своїх гравців.
Команди-переможці відзначені грамотами, медалями, усі учасники фінальних змагань отримали заохочувальні подарунки.








Переглядів: 354 | Додав: Angelic1989 | Дата: 06.10.2015 | Коментарі (0)

Вхід на сайт

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Аудіоплеєр