Регістрація | Вхід
Неділя, 19.05.2024,

Комунальний позашкільний навчальний заклад

м. Кременчук
Меню сайту
Обьявления
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
Переглядів: 280 | Додав: Angelic1989 | Дата: 20.05.2015 | Коментарі (0)

Сьогодні в міськвиконкомі відбулось нагородження переможців XIII Відкритого фестивалю мистецтв "Кременчуцьке розмаїття". Серед переможців як завжди були і наші "зірочки":

Путря Марія - І місце (керівник Каратаєва Т.М.)
Керімова Олександра - І місце (керівник Фокіна М.А.)
Вовк Софія - ІІ місце (керівник Задорожна М.В.)
Яворська Катерина - ІІ місце (керівник Задорожна М.В.)
Явтушенко Софія - ІІ місце (керівник Фокіна М.А.)
Гордієнко Ірина - ІІ місце (керівник Шарова К.В.)
Колектив "Орхідея" - ІІІ місце (керівник Ховренко Є.О.)
Дмитренко Анжела - ІІІ місце (керівник Лизлова О.В.)
Турбаба Марія - ІІІ місце (керівник Задорожна М.В.)
Сірик Каріна - ІІІ місце (керівник Горішня Н.М.)
Удод Ірина - ІІІ місце (керівник Каратаєва Т.М.)
Віннік Дар`я - ІІІ місце (керівник Каратаєва Т.М.)


Свої зірки, здобуті талантом, одержали і педагоги:

Керівник гуртка образотворчого мистецтва "Барви" Каратаєва Т.М.

Керівник гуртка сучасної творчості "Арт-декор" Фокіна М.А.

Ми приєднуємось до привітань і бажаємо нашим педагогам та вихованцям творчого натхнення, наснаги та досягати творчих вершин!




 

 

Переглядів: 297 | Додав: Angelic1989 | Дата: 15.05.2015 | Коментарі (0)

В умовах сьогодення особливої актуальності набуває проведення заходів національно-патріотичного виховання підростаючої молоді. Безліч саме таких заходів активно проводяться в Об`єднанні дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання за участю Клубу юних десантників «Гвардія». Серед останніх подій їх життя – участь у польових зборах для військово-патріотичних клубів, що проходили з 01 по 03 травня 2015 року в Мар`їній Долині Чутівського району Полтавської області. Організатором зборів виступила громадська організація «Об`єднання ветеранів збройних сил, інвалідів війни, учасників бойових дій, учасників локальних конфліктів і миротворчих сил «Гвардія».
57 учасників віком від 10 до 18 років, 15 з яких – вихованці Клубу юних десантників «Гвардія» під керівництвом Яцука Е.А, протягом трьох днів вивчали стрілецьку зброю, основи тактики та медичної допомоги, здобували навички рукопашного бою, проходили саперно-інженерну підготовку, проходили стройовим кроком з піснею. Відбувались заняття з орієнтування на місцевості – у полі та в лісі, розвідувальні виходи.
У дружній атмосфері юні десантники отримали багато нових знань та навичок, і не лише у військовій справі, а й в організації побуту та відпочинку.





Переглядів: 260 | Додав: Angelic1989 | Дата: 06.05.2015 | Коментарі (0)

Переглядів: 326 | Додав: Angelic1989 | Дата: 06.05.2015 | Коментарі (0)

29 квітня на баскетбольному майданчику на Молодіжному за ініціативи ГО «Рідне місто» та Об`єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання відбувся турнір зі стрітболу, участь в якому взяли 6 дворових юнацьких команд. Тренером, і суддєю змагань виступив педагог-організатор клубу "Мрія" - Коба Геннадій Олексійович.

Торік стрітбольний турнір серед дворових команд стартував у Кременчуці вперше. І, вочевидь, має всі шанси стати традиційним. Організатори заходу – громадська організація «Рідне місто» та об’єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання, відзначають, що кременчуцький стрітбол збирає все більше шанувальників.
Гравці продемонстрували неабияку майстерність та навики. А найспритнішими та найбільш підготовленими до боротьби за результатами турніру виявилися хлопці з команд «Нафта» (3-тє місце), «Мрія» (2-ге місце) та «Фенікс» (1-ше місце)

Ми бажаємо юним спортсменам перемог, адже заняття спортом - це важлива справа!







 

 

Переглядів: 288 | Додав: Angelic1989 | Дата: 05.05.2015 | Коментарі (0)

23 та 24 квітня на Молодіжному відбувся футбольний турнір серед дворових команд «Шкіряний м’яч», котрий уже п’ятий рік поспіль організовує громадська організація «Рідне місто».
П’ятий турнір з футболу серед дворових команд на призи ГО «Рідне місто» відкрив голова організації, депутат Кременчуцької міської ради від партії «Рідне місто» Юрій Гриценко.
Першим ударом по м’ячу Юрій Гриценко дав старт нинішнім гравцям. У кожної команди був стимул – кубок та три новенькі м’ячі, які мали дістатися переможцям. Змагання відбувалося за олімпійським принципом: команда, яка програла, вилітала. Варто додати, що команд було 7, тож це трохи плутало карти та розпалювало азарт гравців.

 


 

Наприкінці другого дня напруженої боротьби визначилися лідери турніру:

1 місце посіла команда «Квартал»,
2 – команда «Швидкість»,
3 – команда «Мрія».

Всі учасники турніру отримали нагороди та подарунки.





Переглядів: 299 | Додав: Angelic1989 | Дата: 30.04.2015 | Коментарі (0)

Як здійснити віртуальну подорож, яким чином її організувати, про що розповісти і що показати?
Це стало темою Школи педагогічної майстерності, яку провела для своїх колег - педагогів Об’єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання педагог-організатор клубу «Дивограй» Бондур С.О.
Педагог поділилась досвідом проведення ігор-подорожей у клубі: розповіла про їх тематику, ретельний підбір інформації, наочності, виготовлення реквізиту та інші моменти, що роблять гру-подорож цікавою, змістовною, веселою і, звичайно ж, пізнавальною. Без цього ніяк, зазначила Світлана Олексіївна, адже головним вважає, що кожен захід повинен не лише розважити дитину, а й чомусь її навчити.
Педагоги теж навчались, граючи. На собі випробовували ігри та конкурси, які їм пропонували застосовувати у практиці роботи.
Попереду – літо, час подорожей та екскурсій, тож поради досвідченої колеги стануть у нагоді усім учасникам методичного зібрання.





 

Переглядів: 325 | Додав: Angelic1989 | Дата: 29.04.2015 | Коментарі (0)

Урок мужності «Не згасне вогонь Перемоги», що відбувся 28 квітня 2015 р. в дитячо-юнацькому клубі «Гармонія», розпочав галерею заходів Об’єднання, присвячених 70-річчю Перемоги над нацизмом.
На зустріч з юними кременчужанами, поділитися спогадами, поспілкуватися, розповісти про трепетне ставлення до пам’ятної дати – 9 травня, завітав ветеран війни Гулий Василь Маркович.
«Пам’ятаємо! Перемагаємо!» – ці слова стали гаслом зустрічі, а ще – дякуємо, шануємо, поважаємо! Діти дарували гостю віршовані та пісенні привітання, в яких щиро, по-дитячому звучало бажання миру, злагоди, благополуччя, а ще – віри у щасливе майбутнє, якого побажав Василь Маркович юним співрозмовникам.
Квіти і сувеніри, фото на згадку, слова подяки і сподівання наступних зустрічей – таким був підсумок заходу, який матиме своє продовження. Адже, як зазначила педагог-організатор клубу Куроп’ятник В.І., вмістити в рамки одного уроку усе те, що хотілося б донести дітям, неможливо. Тож це лише початок. Уроки мужності тривають!



Переглядів: 319 | Додав: Angelic1989 | Дата: 29.04.2015 | Коментарі (0)

Педагоги та вихованці Об’єднання активно долучилися до десятої Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», що в 2015 р. проходила під гаслом «Врятуй життя дитини» і спрямована на придбання медичного обладнання для реанімаційного відділення пологового будинку.
Протягом місяця усім колективом, і дорослі і діти збирали кошти для допомоги хворим дітям.
Найяскравішим був день 26 квітня – фінал акції. Вихованці старшої групи зразкового аматорського колективу «Орхідея» (керівник Ховренко Є.О.) підготували флешмоб, що зібрав в одне живе серце юних та дорослих кременчужан, серед яких були і вихованці клубів «Веселка», «Вікторія», «Дивограй», «Орлятко», «Реал». У концертній програмі свої таланти продемонстрували молодші представники «Орхідеї», прихильники бального танцю з клубу «Старт» та вихованка клубу «Надія» А. Ярина.
Мистецтву виготовлення ляльки-мотанки, квітів у техніці «канзаші», сувенірів з природного матеріалу, розпису запашної пташки навчали педагоги на майстер-класах, які користувалися великою популярністю серед дітей та дорослих, що цього дня завітали до парку «Придніпровський». Приваблювала і велика кількість сувенірів, виготовлених вихованцями клубів на продаж. Вільних місць на майстер-класах не було, наші очікування повністю справдилися. Задоволеними залишилися і дорослі, і малеча!











Переглядів: 365 | Додав: Angelic1989 | Дата: 28.04.2015 | Коментарі (0)

Вхід на сайт

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Аудіоплеєр