Регістрація | Вхід
Понеділок, 06.05.2024,

Комунальний позашкільний навчальний заклад

м. Кременчук
Меню сайту
Обьявления
Головна » 2015 » Грудень » 3 » Зразковий колектив «Барви» запрошує у неповторний світ дитячої творчості!
Зразковий колектив «Барви» запрошує у неповторний світ дитячої творчості!
Понад 170 яскравих, барвистих дитячих робіт прикрасили малий зал Міської художньої галереї. 2 грудня 2015 року відкрилась виставка творчих робіт вихованців зразкового художнього колективу образотворчого мистецтва «Барви» Об’єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання під промовистою назвою «Пори року». Осінні пейзажі та різдвяні дзвоники, пасхальні композиції та яскраві барви сонячного літа у техніках живопис, гуаш, батик, солоне тісто, малюнок на склі милують око відвідувачів своїм різнобарв’ям.
Привітати дітей та керівника колективу Тетяну Каратаєву завітали представники міської влади, батьки, колеги, відомі художники міста, чиї роботи експонуються у великій залі галереї. Відбулась зустріч художників-початківців з професіоналами цієї справи, юність зустрілась з досвідом, тож до слів привітань додались професійні поради і побажання.
Заступник начальника управління у справах сім’ї, дітей та молоді Катерина Слинько підкреслила неоціненність праці педагога, керівник колективу Тетяна Каратаєва з гордістю розповідала про своїх вихованців, представники батьківської громади з хвилюванням дякували за розвиток талантів дітей, а самі автори почувалися як справжні іменинники - давали інтерв’ю, розповідали про копітку працю над створенням шедеврів, свої перші перемоги у конкурсах.
Творчі привітання подарували «Барвам» вихованці студії естрадно-спортивного танцю «Орхідея» та вокалісти з клубу «Дивограй».
Представлена виставка – це результат наполегливої праці, невтомного пошуку дітей та педагога, а також своєрідний звіт колективу перед батьками, ровесниками, колегами про здобуті знання, уміння та творчі надбання. Адже «Барвам» у 2015 р. присвоєно почесне звання – «Зразковий художній колектив»!

Виставка триватиме до 25 грудня 2015 р.
Запрошуємо – відвідайте, пориньте у чудовий і безкрайній світ дитячої фантазії! Отримаєте задоволення від зустрічі з рукотворною красою.
І святковий передноворічний настрій вам буде забезпечено!



Переглядів: 478 | Додав: Angelic1989
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Аудіоплеєр